VIDEO: Bes u Venecueli zbog ponašanja predsednika Madura

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izazvao je bes svog naroda zbog snimaka na Instagramu, na kojima je u luksuznom restoranu u Turskoj.
Maduro se u društvu svoje supruge častio u restoranu Nusr-Et, koji je u vlasništvu svetski poznatog kuvara Nusreta Gokčea, poznatijeg pod nadimkom "Salt Bae".
 
Gokče je prošle godine postao apsolutna internet senzacija nakon što su objavljeni snimci njegovog "senzualnog" začinjavanja hrane.
 
"Salt Bae" je tu medijsku popularnost unovčio te je danas vlasnik nekoliko restorana na tri kontinenta, a njegovi komadi mesa prodaju se po nekoliko stotina dolara. Tako je nedavno ugostio Madura i poslužio ga, ali je prekasno shvatio kakav će odjek imati snimci koje je objavio na Instagramu.
 
Gokče je izgleda to shvatio, pa je izbrisao snimke koje je objavio na Instagramu, ali kasno. Na njemu se vidi da Gokče priprema meso ispred Madura, poklanja mu majicu sa svojim likom, dok ovaj puši tompus i čeka luksuzno jelo.
 
Snimak, kako mnogi smatraju, postaje još sramotniji kada se stavi u kontrast sa prizorima bede, gladi i ponižavanja na koje su stanovnici Venecuele naterani da ne bi gladovali - skupljanje trulog povrća sa pijaca i kupovina trulog mesa, između ostalog.
 
Skoro 90 odsto građana Venecuele danas živi u siromaštvu, 64 odsto stanovništva gladuje i ljudi su zbog nestašice hrane u proseku izgubili 11 kilograma telesne težine. Procenjuje se da je od 2015. Venecuelu napustilo 2,3 miliona ljudi.
 
Maduro danas za sve krivi zaveru zapadnih kapitalističkih sila predvođenih SAD.
 
  • Drum

    20.09.2018 10:20
    @Dr X
    Baš tako, Venecuela je država koja upravlja svojim naftnim kompanijama, što Amerima smeta, hteli bi oni svoje kompanije da uposle i da izvlače naftu za male pare.

    Ne verujem mnogo šta se piše i govori o Venecueli, a ni S. Koreji, jer nam dosta tih informacija stiže iz SAD, a znamo koliki lažovi njihovi mediji mogu da budu.
  • White Power

    20.09.2018 09:02
    Zemlja kretena
    Tompara, skup restoran, a narod samo što se ne pobije.
    Inflacija kao ovde u vreme onog požarevačkog psihopate-džak para za flašu vode.
    I pored svega toga, ovde se gomila oduševljava satrapima poput ovog dundle ili onog severnokorejkog ludaka.
    Kolektivno lobotomirana nacija.
  • .....

    20.09.2018 09:01
    Moc
    To nije JEDINA POVLASTICA...kada si Predsednik.
    Zato se i otimas da budes precednik.
    Eeeeeee sta sve jos precednik moze....lista nema kraja.

    a narod -ovca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.