VIDEO: Rupa od 300 metara progutala deo plaže u Australiji

Velika rupa otvorila se u nedelju na popularnoj australijskoj plaži, a razlog su verovatno jaki talasi ili struje koje dotiču obalu, prenosi "Guardian".
Rupa je široka od 200 do 300 metara i dopire do linije šume, izjavili su zvaničnici. Na sreću niko nije povređen, a erozija nije dotakla kampove, niti prišla barkama na Ostrvu Frejzer.
 
Dijana Žurno iz organizacije "Rainbow Beach Helicopters" je izjavila da je rupa na samo nekoliko stotina metara od druge koja se otvorila u septembru 2015. godine, kada su kamperi bili primorani da beže dok je njihovu opremu gutala zemlja.
 
  • svuda ima

    25.09.2018 08:36
    dalabu
    jako su pamtni ovo sto stoje na ivici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.