VIDEO: U Zadru napadnuti radnici iz Srbije

Dve osobe uhapšene su u Zadru zbog napada na dvojicu radnika iz Srbije.
Napad se dogodio sinoć, nešto posle 22 časa, na parkingu u Zadru, kada su muškarci stari oko 30 godina najpre verbalno, a zatim i fizički napadnuti, navodi index.hr. Napadači su prema njima bacili i zapaljenu baklju i zatim pobegli. 
 
Portal zadarski.hr javio je da su napadnuti radnici iz Srbije i da su uhapšene dve osobe, od kojih jedna pripada navijačkoj grupi "Tornado". 
 
Taj portal je objavio i video snimak na kom se vidi da su radnici hteli da uđu u zgradu u kojoj su imali obezbeđen smeštaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca. Počeli su da ih udaraju nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju. 
 
Posle nekoliko trenutaka napadači su pobegli, a baklju su bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil.
 
  • Dragi bulatovc

    01.10.2018 15:12
    Haha
    Sta ce u hrvatskoj da rade kad vec nemogu da odu u parvu EU netreba ni tamo da gube glavu
  • @Светозар Милетић

    26.09.2018 10:31
    Gordijev čvor
    Nemojte celu naciju povezivati i izjednačavati sa razbojnicima. Problem je što tzv. normalni ljudi, kojih je najviše u populaciji, uglavnom poplašeni ćute u četiri zida, i kod nas i kod drugih nezrelih naroda, kritikuju bez akcije i nezahvalni su za mir i druga dobra koje imaju. Dok je tako, bolje biti neće, jer nekoliko procenata hrabrih, mudrih i odgovornih ljudi teško mogu izvći iz gliba toliku gomilu.
  • Светозар Милетић

    26.09.2018 08:20
    Док сам читао чланак сетио сам се случаја са Европског првенства у рукомету када су у једном хотелу у Ветернику људи запалили возила неким хрватским грађанима (гостима првенства). Онда помислим, ипак је тада био набој, првенство, знало се да су у грађани Хрватске у Новом Саду због групе, смишљало се а са друге стране ово је обичан дан и обични радници Српске националности. Долазим до закључка да су ипак они већи вандали поготово што ово није изолован случај мада јесу навијачи ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.