Albanija zatvara kladionice i kazina

Sve sportske kladionice u Albaniji biće zatvorene 1. januara, odluka je vlade u Tirani koja je već ugrađena u dopune Zakona o igrama na sreću u toj zemlji, prenosi danas Al Džazira.
Albanija zatvara kladionice i kazina
Foto: Pixabay
Takođe, zatvaraju se sva elektronska kazina koja će biti dostupna samo u hotelima sa pet zvezdica, izvan urbanih područja.
 
Albanski premijer Edi Rama uputio je poruku članovima Parlamentarnog odbora za ekonomiju u kojoj navodi da će kladionice biti zatvorene 31. decembra i da neće biti "onlajn monopola".
 
"Počele su da stižu poruke na mobilni telefon protiv zatvaranja kladionica. To je orkestrirano iz zatvora i od onih koji se kriju iza kompanija, pa nemojte paničiti i slušati klevete o 'online monopolu', jer neće biti nikakvog monopola", kazao je Rama, prenosi albanski Top čenel (Top channel).
 
Rama je ranije potvrdio nameru o zatvaranju kladionica, odbacivši tvrdnje da će na taj način doći do monopola onlajn klađenja.
  • Jaa

    16.10.2018 22:55
    Pa i na robiji se klade na kocku secera

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet