U BiH ukradeno 30 metara mosta

Kompanija "BH-Gas" objavila je da je prilikom redovnog obilaska trase gasovoda na području Opštine Zenica uočeno da je na lokalitetu Kanal, Zenica - prelaz preko reke Bosne prema "Arcelor Mittalu", ukraden deo mosta u dužini od oko 30 metara.
U BiH ukradeno 30 metara mosta
Foto: Pixabay
Za taj most je bio okačen magistralni gasovod u proteklih 40 godina, od same njegove izgradnje, i njime se snabdeva Arcelor Mittal i ostali potrošači u industrijskoj zoni Zenica.
 
Navodi se da su nepoznate osobe u proteklim danima izrezale gvozdenu konstrukciju mosta i time dovele u opasnost ljude i materijalna sredstva, jer na pojedinim delovima magistralni gasovod više nije okačen o most, pa se time može ugroziti snabdevanje gasom.
 
Osim toga, sumnja se da je izvršeno i krivično delo teške krađe, jer most se vodi u poslovnim knjigama BH-Gasa i kompanija je u njegovu posleratnu rekonstrukciju uložila značajna materijalna sredstva.
 
BH-Gas će svim nadležnim organima prijaviti ove radnje i obavestiti javnost, kako bi do izlaska nadležnih prijavili bilo kakva kretanja ili radove oko mosta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.