Đoković pobedio Dimitrova za četvrtfinale Kvinsa

Novak Djoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Kvinsu, pošto je danas u drugom kolu pobedio Bugarina Grigora Dimitrova u dva seta - 6:4, 6:1.
U njihovom osmom medjusobnom duelu, Djoković je do sedme pobede došao posle 66 minuta igre.
 
Obojica tenisera su u prvih devet gemova bili sigurni na svoj servis, ali je u 10. gemu došlo do pada koncentracije kod Dimitrova, drugog nosioca na turniru, koji je s dve duple greške praktično doveo Djokovića do brejk lopti, koje je srpski teniser iskoristio.
 
Izgubljeni set vidno je uticao na Dimitrova koji nikako nije uspevao da pronadje svoj ritam, što je Djoković u potpunosti iskoristio. Tek je u sedmom gemu, kada je servirao za meč, dopustio Dimitrovu da dodje do brejk lopti, ali ih Bugarin nije iskoristio, pa je srpski teniser tako izborio plasman u četvrtfinale.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.