SP 2018: Nigerija golovima Muse savladala "Vikinge"

Fudbalska reprezentacija Nigerije pobedila je danas u Volgogradu selekciju Islanda sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe D Svetskog prvenstva.
Junak pobede Nigerije bio je Ahmed Musa, koji je bio strelac oba pogotka, u 49. i 75. minutu. 
 
Island je imao veliku priliku da u 80. minutu smanji prednost Nigerijaca i tako učini meč neizvesnijim, a tragičar je bio Gilfi Sigurdson. Sudija je nakon konsultacija sa VAR sistemom pokazao na belu tačku, Sigurdson je preuzeo odgovornost, ali je šutirao je preko gola.
 
Nigerija je, posle poraza od Hrvatske u prvom kolu, upisala tri boda i trenutno je druga na tabeli, dok je Island treći sa jednim osvojenim bodom, koliko ima i Argentina na poslednjem mestu. 
 
Reprezentacija Hrvatske je sinoć, u prvom meču drugog kola Grupe D, pobedila Argentinu sa ubedljivih 3:0 i tako obezbedila plasman u osminu finala Mundijala. 
 
U trećem kolu sastaće se Nigerija i Argentina, odnosno Island i Hrvatska.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.