Ronaldo za 24 sata doneo Juventusu zaradu od 54 miliona evra

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo još nije ni stigao u Torino, a navijači Juventusa već su pojurili da kupe dres novog napadača njihovog voljenog kluba.
Portugalac će 16. jula biti zvanično promovisan u prostorijama "Stare dame", a već je prodato više od pola miliona dresova sa njegovim imenom, tačnije 520.000, i to za svega 24 časa. 
 
Dres kluba iz Torina košta 104,95 evra, što znači da je Juventus za samo jedan dan inkasirao 54.574.000 evra zahvaljujući Ronaldu, prenose italijanski mediji. 
 
Doskorašnji fudbaler Real Madrida će po sezoni odigranoj u Juventusu dobijati 30.000.000 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.