Vaterpolisti Srbije ubedljivi protiv Rumunije na startu EP

Vaterpolo reprezentacija Srbije uspešno je počela odbranu titule prvaka Evrope, pošto je danas u prvom kolu Grupe D u Barseloni pobedila Rumuniju sa 11:5 (3:1, 3:1, 3:2 2:1).
Ekipa Dejana Savića od početka utakmice imala je kontrolu, golovima Duška Pijetlovića, Miloša Ćuka i Andrije Prlainovića stigla je do prednosti od 3:0.
 
Rumunija je uspela da smanji zaostatak preko Tudora Fulee, ali novom serijom od 3:0 Srbija je praktično rešila pitanje pobednika i meč uvela u mirnu fazu.
 
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Miloš Ćuk sa tri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Pijetlović, Prlainović i Milan Aleksić, a po jedan su dodali Dušan Mandić i Filip Filipović.
 
U selekciji Rumunije istakao se Tiberiu Negran sa tri gola
 
Srbija će u drugom kolu za dva dana od 18.30h igrati protiv Rusije, dok Rumuniju očekuje meč protiv Slovačke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.