Milivojević: Krstajić laže; Nastasić: Neću u reprezentaciju dok je Krstajić selektor

Fudbaler Luka Milivojević izjavio je danas da je osetio potrebu da se javno oglasi "povodom teških izmišljotina" selektora reprezentacije Mladena Krstajića i njegovih pomoćnika.
"Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na Svetskom prvenstvu. Dan posle utakmice sa Švajcarskom, na poziv selektora, došao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab. Rekao sam svima u lice šta sam imao o taktici i samom toku utakmice protiv Švajcarske", naveo je Milivojević u pismu javnosti koje je objavio na društvenim mrežama.
 
Kaže da su igrači istog dana organizovali sastanak u vezi s porazom od Švajcarske, gde ih je obavestio o sastanku sa stručnim štabom.
 
"Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje. Posle tog poraza ništa nije bilo isto. Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas 10-tak igrača, koji smo najviše igrali do tada, napravili smo sastanak sa selektorom, a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil. Samim tim nismo znali ni tim koji treba da počne utakmicu što je bio presedan. Tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu", dodao je Milivojević 
 
On je potvrdio da je atmosfera medju igračima bila fenomenalna i da nije bilo sukoba i problema unutar ekipe. Poželeo je saigračima mnogo sreće i uspeha u Ligi nacija.
 
"Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne saradjujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglašavam jer su ovo stvari koje se drže unutar tima, ali pošto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice", naveo je Milivojević.
 
Nastasić: Neću u reprezentaciju dok je Krstajić selektor
 
Fudbaler Šalkea Matija Nastasić rekao je danas da ne želi da bude deo reprezentacije Srbije dok je vode selektor Mladen Krstajić i njegovi pomoćnici.
 
"Ne želim da budem deo selekcije sa ovim trenerskim timom. Selektor me nije kontaktirao, što je razočaravajuće. Videćemo šta će biti u budućnosti, sada nije momenat", rekao je Nastasić.
 
On je, kao i Milivojević, izostao sa spiska za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom u Ligi nacija, ali na svoje insistiranje, dok je kapiten Kristal Palasa optužen da je pokušao puč u reprezentaciji.
 
"Krstajić i ja poslednji put nismo razgovarali kako se inače razgovara. Odlučio sam da je bolje da treniram sa Šalkeom i izabrao sam da budem sa svojim timom", kazao je Nastasić. On nije bio član reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji jer, kako je tada objašnjeno, nije stigao da se oporavi od povrede.
  • ST

    05.09.2018 21:22
    Bojkot privatne sns druzine.
  • Paolo

    05.09.2018 20:12
    We remember
    Selektor je pokazao svoj moral 11.5.2011. kada je sa ruljom vređao navijače Vojvodine pevajući kako su oni "Mađari ustaše". U uređe im društvima on bi bio procedura a ne postavljen za selektora...
  • Kokakole

    05.09.2018 19:30
    Bukvalno da narednih 100 utakmica izgube sa 100:0, ne bi priznali grešku i optužili bi neku nevidljivu silu za to što nemaju pojma. Takav profil ljudi. 0 procenata dostojanstva. Krstajić se savršeno ukopio u ekipu šlihtara. Reprezentacija Kokezije nastupa u ligi nacija umesto Srbije. Veliki vođa stručni saradnik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.