Milojević i Petrović sigurni, Srbija izborila opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa

Teniska reprezentacija Srbije izborila je danas opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, pošto je drugog dana meča protiv Indije stekla nedostižnu prednost od 3:0.
Nikola Milojević i Danilo Petrović su u današnjem dubl meču slavili protiv Rohana Bopane i Saketa Minenija sa 7:6, 6:2, 7:6. Meč je trajao dva sata i 13 minuta. Prva dva boda Srbiji juče su doneli Laslo Đere i Dušan Lajović.
 
U prvom setu današnjeg meča nije bilo brejkova pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji su dobili srpski teniseri sa 7:5.
 
Milojević i Petrović su bili mnogo bolji u drugom setu, napravili su dva brejka, u prvom i sedmom gemu, pa su tako stigli na samo korak od velike pobede.
 
U trećem setu se vodila velika borba. Indijci su imali prednost od 5:2 i 5:3, ali je srpski dubl uspeo da vrati brejk i odvede set u taj-brejk. Taj deo igre srpski teniseri su dobili sa 7:4.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.

Đoković u polufinalu Monte Karla

Novak Đoković plasirao se danas u polufinale masters turnira u Monte Karlu pošto je pobedio Australijanca Aleksa de Minora sa 7:5, 6:4.