Odbojkaši bez finala Svetskog prvenstva

Odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva, pošto je sa 3:0 poražena od Brazila.
Izabranici Nikole Grbića nisu bili na zavidnom nivou, a Brazil je slavio po setovima 25:22, 25:21 i 25:22. 
 
Najefikasniji u redovima Srbije bio je Aleksandar Atanasijević sa 16 poena, 14 je upisao Uroš Kovačević, a Marko Ivović deset. 
 
U drugom polufinalu od 21.15h sastaju se Poljska i SAD. 
 
Srbija čeka rivala za meč za bronzu koji je na programu u nedelju od 17 časova.
  • B

    29.09.2018 19:40
    Brazil za klasu bolji
    ali svaka čast našima. Ovo je velik uspeh. Srećno u borbi za bronzu.
  • fk

    29.09.2018 19:10
    Prejaki Brazilci .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.