Odbojkašice Srbije u finalu Svetskog prvenstva

Odbojkašice Srbije plasirale su se u finale Svetskog prvenstva.
Srbija je u polufinalu pobedila Holandiju sa 3:1. 
 
Naše odbojkašice dobile su prvi set 25:22, dok je drugi, posle velike borbe, pripao Holanđankama 28:26. Treći set Srbija je rešila u svoju korist 25:19, a rezultat u četvrtom setu bio je 25:23.
 
U reprizi finala Evropskog prvenstva ponovo su slavile naše odbojkašice, a posebno se istakla Tijana Bošković koja je osvojila čak 29 poena. 
 
Ovo je prvo finale za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Posle bronze iz 2006, odbojkašice će se u subotu boriti za titulu prvaka sveta. 
 
Finale, u kojem se sastaju sa Italijom, počinje u subotu u 12:40h po našem vremenu.
  • kuzze

    19.10.2018 23:35
    svaka čast devojke
    Čestitke iz svog srca
    odlične ste
    ovog podviga sećate se zauvek, upisale ste se u istoriju naše otadžbine.
    BRAVO
  • Dragan

    19.10.2018 10:08
    Kapa dole !!!

    Devojke su sjajan tim ali Tijana i Brankica su zveri...
  • Filip

    19.10.2018 09:28
    Neverovatan uspeh!
    Imam osecaj da nismo nikad imali jacu odbojkasku reprezentaciju. Samo da se sete Olimpijskih igara, izvuku pouke, a onda svi "POD BALKON"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.