VIDEO, FOTO: Stari znanci policije uhapšeni kod Uspenske crkve

Trojica mladića uhapšena su nešto posle 13 časova kod Uspenske crkve u centru Novog Sada.
Trojica mladića uhapšena su nešto posle 13 časova kod Uspenske crkve u centru Novog Sada.

Mladići su se nalazili u "puntu" novosadskih registracija, a kako saznaje 021.rs, kod njih je pronađeno oružje.

Kako nezvanično saznajemo, privedeni su Stefan Zagorac (20), Aleksandar Roganović (21) i Dragoljub Popović (21). Oni su uhapšeni tokom redovne kontrole vozila.

Kada su policajci zaustavili njihova kola, Zagorac je navodno istrčao iz automobila i pokušao da pobegne i tada mu je ispao pištolj. Nakon privođenja, u kolima koja pripadaju Roganoviću pronađen je još jedan pištolj. Sva trojica će nakon ispitivanja u policiji biti dalje procesuirana.

Inače, privedeni mladići su od ranije poznati novosadskoj policiji po krivičnim delima. Zagorac, koji je svojevremeno u pucnjavi na Novom naselju ranjen u zadnjicu, ima više krivičnih prijava, ali, iako je hapšen zbog krijumčarenja oružja i municije, tuča, pucnjava, nanošenja teških povreda i krađe vozila, svaki put je puštan na slobodu.

Roganović takođe ima nekoliko krivičnih prijava za razna dela, između ostalog i zbog narkotika.

Policija ove mladiće dovodi u vezu sa organizovanom grupom navijača sa Novog naselja koja se bavi kriminalom, uglavnom trgovinom narkoticima.

  • Nebitna osoba

    19.02.2015 02:42
    Ides za kanadu
    Kakvi sinovi politicara, kakve drukare, kakvi klinci u punticu.. pojma vi nemate :D zajebite sve i manite se supljih prica, oni su legende :D
  • 14.02.2015 09:24
    "kad obican narod se svercuje po busevima odmah se hapsi..."


    Niko nikada nije hapšen zato što se švercovao. Neki su samo dovođeni do stanice zato što nisu želeli da daju svoje podatke. Ako mislite da im je osnovni motiv za to bio samo to da ne plate kaznu za švercovanje, VEOMA ste naivni.
  • Pele

    14.02.2015 08:08
    Ima i za to rešenje...
    Treba im "istipovati" kuću, vikendicu, hacijendu nekog sudije, predsednika suda, vlade, Mirovićevu, Majinu... pa da vidim dal će onda biti pušteni!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija