Povređen biciklista na Grbavici

U saobraćajnoj nezgodi oko 15 časova na uglu Danila Kiša i Bulevara oslobođena povređen je biciklista.

U saobraćajnoj nezgodi oko 15 časova na uglu Danila Kiša i Bulevara oslobođena povređen je biciklista.

Kako 021.rs saznaje, biciklista star 51 godinu je zadobio povrede grudnog koša, kičme i noge.

U Hitnoj pomoći navode da je povređeni muškarac prebačen u Urgetni centar u svesnom stanju.

Više informacija se očekuje nakon saopštenja policije.

  • 25.02.2015 12:06
    BAHATOST
    Ta raskrsnica je vrlo "problematicna".Tu popstoji par kafica ispred kojih stoje uglavnom vozila "SOCIJALNE KATEGORIJE GRADJANA" pa ostali tesko mogu da vide ostale ucesnike u saobracaju.Ispred te raskrsnice je i onaj NEZGODNI pesacki prelaz pa mnogi vozaci "iznervirani" sporim pesacima kad prodju tu "prepreku" dodaju gas i u punoj brzini skrecu desno u Danila Kisa.E sad onom koji misli da biciklisti treba da popustaju
  • Biciklista

    24.02.2015 23:57
    @mp3
    zašto bi pretpostavio da ga ovaj ne vidi ako tu ima pešački i biciklistička staza i ako je normalno očekivati pešake i bicikliste? šta da je bilo dete na pešačkom ili neka slabovida baba? pa da tuda prolazi pruga da li bi voz zastao? dokle ćemo se u saobraćaju voditi argumentom džungle, ko je jači, jel ja kao biciklista treba da nosim ciglu sa sobom da kompenzujem, pa ko mi ne ustupi prvenstvo da mu je zafrljačim momentalno u šoferku? svašta ću još čuti
  • Pera

    24.02.2015 19:45
    Crna tačka
    Nema veće osionosti i veže žurbe nego na tom preseku, kada automobilisti zbog žurbe (jer svakim sekundom gube milione dolara) uleću sa Bulevara u Danila Kiša i ne poštuju ni pešake ni bicikliste, a bogami ni auta iz suprotnog pravca.
    Kad još tu dodamo osione mladiće sa džipovima koji moraju da parkiraju ispred kafea i zaklone vidik, imamo kompletnu i tipičnu srpsku situaciju.
    Nema toliko saobraćajaca, koliko ima ovakvih tačaka samo u NS.
    Eh, da je bilo kućnog vaspitanja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija