Isplata penzija počinje u petak, pre izbora

Isplata drugog dela martovske penzije počeće sutra, tri dana pre uobičajenog datuma, a u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) negiraju da to ima veze sa izborima, koji se održavaju 24. aprila.

"Kada je početkom godine pripreman godišnji plan isplate penzija, vodilo se računa o uskršnjim praznicima. Početak isplate na kućne adrese je u petak, kako bi svi penzioneri pre praznika dobili novac", navode u PIO fondu.

Kako kažu, razlog tome jer je pošti potrebno pet radnih dana za isplatu penzija svim penzionerima.

Autor: Fonet

  • Novosadjanka

    22.04.2016 17:19
    lažu
    Jadno mi je to skupljanje predizbornih poena ranijom isplatom penzija, ali još je jadnije što je ta isplata samo na televiziji, a u stvarnosti je čista laž. Pokušala sam da podignem penziju na bankomatu Poštanske štedionice i gle čuda, uplate nema. Nisam žurila, išla sam oko 15.30, imali su vremena da uplate, ali ćorak, kao i sve ostalo što ova katastrofalna vlast radi. Nadam se da ću doživeti da jednog dana odgovaraju za sva zla koja čine ovom narodu, pa neka osnuju amatersko pozorište i neka prave Potemkinove kulise iza rešetaka.
  • HerŽika

    21.04.2016 18:12
    A onda penzosi odu u pošte, banke, nagrnu na bankomate da se siti ispričaju o uspesima njegovog velikomučeničkog premijerštenstva, podignu po 2000 da daju svojim sinovima i unucima koji rade u firmama za minimalac zahvaljujući tom istom, koji njihove penzije finansira kreditima, zaduživanjem, rastom javnog duga... Najedite se...podržavam...al nije u redu
  • Smrdija

    21.04.2016 18:12
    Ovde nikad pomaka nabolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.