Pacijent nožem napao medicinske tehničare

U beogradskoj neuropsihijatrijskoj bolnici "Dr Laza Lazarević" noćas su povređena dvojica medicinskih tehničara kada ih je nožem napao pacijent.
Jedan tehničar zadobio je posekotine ramena, a drugi povrede ruku. Zaposleni su posle rvanja uspeli da savladaju napadača i da mu otmu nož, piše "Alo"
 
Povređeni medicinski tehničari prevezeni su u Urgentni centar.
 
Pacijent zadržan je na lečenju u bolnici u kojoj se dogodio incident.
 
Autor: Alo.rs
  • /

    22.04.2016 19:42
    /
    @@devOps
    po cemu ocenjujete posten rad?
  • @devOps

    22.04.2016 13:35
    Adekvatan odgovor na tvoj komentar (prilagodjen tvojoj prostoti, gluposti, nepostovanju struke i uopste drugog ljudskog bica) bi bio: ne mogu oni mene platiti onoliko malo koliko malo ja mogu da radim. I onda se bunis kad te neko ne pregleda kako treba i kad sedis satima, a taj sto te tako tretira je upravo tvoja slika i prilika. Na srecu po cestit svet, jos uvek je medju lekarima vise onih koji uprkos svemu rade posteno dajuci sve od sebe. Mada je ipak tuzno videti koliko ima poganih kao ti.
  • pacijent

    22.04.2016 11:06
    Ne branim ovog pacijenta ali moram reci da sam se u jednom domu zdravlja svadjao sa jednim izrazito arogantnim i prepotentnim lekarom koji se prema meni ponasao veoma drsko i nabusito. Imam utisak da ih je jos dosta takvih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.