U SPS demantuju da će smeniti Dačiča

Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da će iskoristi Uskrs da razmisli "o svemu i o svojim daljim potezima" i da će otići iz SPS-a ako ne znači ništa toj stranci.

Lider SPS- je rekao da svako ima pravo da pokreće pitanje njegovog opstanka u stranci i da se tome neće protiviti.

"Ne bežim od toga. Na sednici Glavnog odbora biće analiza izbora, odgovornost i dalji plan aktivnosti. Ako SPS-u ne značim ništa, sam ću otići", poručio je Dačić.

Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović tvrdi za Kurir da u toj stranci nema raskola. "Ja sam Dačićev najbliži saradnik i nikad ga nisam rušila. To su gluposti, kakvo nezadovoljstvo u stranci i raskol. To je potpuna insinuacija", poručila je Đukić Dejanović. Na pitanje zašto Branko Ružić potencira da bi voleo da je SPS u opoziciji, Đukić Dejanović kaže da "ne zna" šta je mislio kad je to rekao niti da ga je čula da je to rekao.

Kurir navodi da su u SPS-u napravljeni tabori, a da struju koja bi volela Dačiću da vidi leđa navodno predvode Branko Ružić i Novica Tončev. Tončev, međutim, tvrdi da nema nameru da ruši Dačića jer je upravo zbog njega ušao u SPS. "Ne zalažem se za to da se menja Dačić, nego neki njegovi saradnici koji nisu imali rezultate na izborima", kaže on uz ogradu od Ružićeve želje da bi voleo da je SPS u opoziciji.

Autor: Tanjug

  • @tomi

    29.04.2016 19:31
    Samo kad ti znas i nos da obrises i politiku da tumacis...
    Ali kako se pise "ne znam" to ne ide ?!?
  • tomi

    29.04.2016 18:47
    tomakilibarda1@gmail.com
    antic nezna ni nos da obrise,a u vrhu sps sve stara garda,nema vec10 godina nikog novog,onaj smotano obradovic,treba ga najuriti.
  • Sistem

    29.04.2016 15:51
    Ajde ajde ne folirajte...
    Ne udje li sps u vladu stranku preuzima Antic ili Ruzic.
    Bahatovic je uz pobednike.
    A Slavica nazad na fax.
    Uz podrsku amera (antic) preuzimaju vlast 2018
    Zivi bili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.