Svih šest odbornika DS u Vladičinom Hanu "preletelo" u SNS

Svih šest odbornika sa liste Demokratske stranke u Vladičinom Hanu postali su deo odborničke grupe Srpske napredne stranke, saopštio je danas opštinski odbor naprednjaka.

Na lokalnim izborima 24. maja, lista SNS u Vladičinom Hanu je osvojila 18 odborničkih mandata od ukupno 37 mesta u lokalnoj skupštini.

Opštinski odbor SNS u Vladičinom Hanu smatra da je doneta ispravna odluka koja je u najboljem interesu opštine i njenih građana u cilju nastavka započetih poslova i obezbeđivanja stabilnosti i bolje perspektive za opštinu Vladičin Han.
 

  • makijaveli

    25.05.2016 16:21
    dno
    Dno-dna demokratije na srbijanski nacin !
  • Nervirach

    25.05.2016 16:13
    O da, moralne gromade clanovi ds-a. Posle se ljute kada kazem da su usti kao ovi. Sudeci po clanovima jesu. Po kleptomanskom, strucnom.... takodje. Ovibsadasnji koruste isti sistem kao i prosli jer sto da kvare. Demokrate vi ste glavni krivci za sve. Imali ste priliku, bilo vam je najvaznije kako da klepate.
  • ns

    25.05.2016 15:27
    Jujuju kakav blam. Pajticu otici na Novi Zeland i sakri se u pesak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.