Čanak: LSV ide na konsultacije, ali ne i u Vladu

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će, sa koalicionim partnerima, ići sutra na konsultacije sa mandatarom Aleksandrom Vučićem, te ponovio da LSV ni pod kojim uslovima neće ući u Vladu.

"Mi ćemo sa koalicionim parterima biti na konsultacijama i čuti kakve su ideje mandatara oko sastava nove vlade. Ne mislim da ćemo čuti ništa preterano drugačije od onoga što smo čuli posle prošlih izbora i mislim da LSV neće pronaći ništa zbog čega bi ulazila u Vladu", rekao je Čanak.

Kada je reč o pokrajini, Čanak je rekao da LSV još nije dobio nikakav poziv, niti je bilo razgovora i dodao da se još ne zna ko je mandatar za pokrajinsku vladu, te ko bi mogao da sazove konsultacije o Vladi Vojvodine.

Dodao je da su se LSV, LDP i SDS prilikom formiranja lista za republičke i pokrajinske izbore, dogovorili oko nastupa i da su autonomne da donose odluke u skladu sa svojim programima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija