Mali: Cenim rad istražnih organa

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je za Danas, povodom rušenja u Savamali u izbornoj noći, za koje je premijer Srbije prozvao "najviše organe vlasti u Beogradu", da "ceni rad istražnih organa".
"Ali još nije vreme za izjave", kazao je.
 
Mali je u četvrtak uveče, u Ambasadi Ruske federacije, u koju je na prijem obeležavanja četvrt veka savremene Rusije i 1134 godine postojanja ruske države, došao u društvu mandatara Aleksandra Vučića, rekao da će se obratiti javnosti kada bude imao šta da kaže o ovom slučaju.
  • VladaN

    10.06.2016 13:33
    koji de.ili
    Ovi se, bezobrazno, ulučarski sprdaju sa nama. Razumem da su potekli sa ulice i to po automatizme ne bi trebalo da znači da su uličari, ali za ove automatizam ne važi.
  • mile

    10.06.2016 12:58
    Sutra - 18:00 protest u centru Beograda pa nek istrazni organi rade i vikendom
  • Steva-NS

    10.06.2016 12:16
    ... počelo je,počelo ......
    Bolje imati druga na položaju,nego nekog za ujaka ! Mali je počeo i javno da za.ebava građane,u vezi rušenja. Može mu se,jer je po "sposobnosti" cenjen,od Prvog čoveka dične nam Srbije.Apartmani su klikeri u odnosu na "bolje",koje već "osećamo" !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.