Predsednik opštine: Meštani krivi za nevreme, jer su radili na verski praznik

Predsednik opštine Bajina Bašta, Radomir Filipović, optužio je meštane da su odgovorni za nalet gradonosnih oblaka jer su radili za vreme verskih praznika.
Više sela te opštine pogodilo je nevreme praćeno gradom.
 
Meštani kažu da im je i poslednja nada nestala pred naletom oluje, a da pomoći nema niotkud.
 
"Sve što sam imao odnela je oluja, od maline i nešto voća sam živeo. Ovde će mnogi postati prosjaci zbog grada koji nas je uništio i pitanje je da li ćemo imati od čega da platimo porez i kupimo kilo soli i šećera. Desetak mojih komšija išlo je kod predsednika opštine da moli za pomoć, a on ih je pitao zašto ste radili na praznik. Sramota, ni opštine, ni raketa, ni države", priča Ninko Janković iz sela Pepelj.
  • pawlle

    26.06.2016 18:42
    radomire,sarlatanu reci ljudima kako si pokrao pare,podigao sebi platu a ljude zajebavas o nekakvom crvenom jebenom slovu,bando lopovsko nesposobna,satana te uzeo pod svoje
  • sale rajic

    26.06.2016 18:40
    bozja volja
    Ovo nevreme je bozja volja,treba da se zale bozjoj kuci,tacnije crkvi.Svestenici su u kontaktu sa bogom pa mogu da posreduju kod boga o naknadi stete,
  • sremcini

    25.06.2016 05:20
    srbi
    nek ostanu,ostale izuzmi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija