Odbojkaši se smestili u hotel u Istanbulu

Odbojkaška reprezentacija Srbije jutros je, nešto posle četiri sata, ušla u sobe hotela u Istanbulu, a večeras će u 19:50 časova leteti za Teheran.
Odbojkaši su u utorak uveče krenuli za Teheran, letom do Istanbula. Avion je na aerodrom "Ataturk" sleteo u 22.05 časova, sat vremena posle terorističkog napada. Nakon čekanja u avionu, odbojkaši su u aerodromsku zgradu ušli oko 1.30h, a oko 4.00h smestili su se u sobe hotela Meriot u Istanbulu, navodi se u saopštenju.
 
Seniori Srbije nisu, kako je planirano, u ponedeljak, 27. juna uveče otputovali za Teheran, jer je zbog nevremena u Beogradu bio otkazan let za Istanbul, pa su ka prestonici Irana krenuli sinoć. Danas su "orlovi" dobili informaciju o letu za Teheran, u koji će stići posle dva dana u odnosu na prvobitni raspored i plan leta.
 
Oni će trećeg vikenda Svetske lige igrati u Teheranu, od 1. do 3. jula, sa Iranom, Argentinom i Italijom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.