Udes u Makedoniji: Poginuo Beograđanin, troje dece i supruga povređeni

Beograđanin Lj. V. (55) je poginuo, a njegova supruga I.V. (41) i troje dece povređeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na putu Demir kapija – Negotino u Makedoniji.
Do udesa je došlo u 5:30 kada je automobil "daevu" srpskih registarskih tablica, kojim je upravljala supruga, udario u zaštitnu ogradu. Od siline udara vozilo se odbilo i prevrnulo na suprotnu traku autoputa.
 
Prema prvim informacijama, žena je izgubila kontrolu nad vozilom, a njen suprug, koji je sedeo na mestu suvozača, poginuo je na licu mesta.
 
– Supruga ima frakture grudnog koša, ali sve troje dece su dobro – rekao je za Telegraf dežurni lekar u Opštoj bolnici u Velesu.
 
Troje dece stare 10, 8 i godinu dana lakše je povređeno, rečeno je za Vesti.mk.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija