Silovatelj iz Zaječara priznao da je ubio i ženu

Vladimir Rajković, koji je silovao pa ubio trogodišnju devojčicu kod Zaječara, priznao je da je ubio i jednu ženu iz istog sela Vratarnica.

Telo žrtve je pronađeno, nezvanično saznaje RTS. Rajković  je, prema nezvaničnim informacijama, četrdesetšestogodišnju ženu ubio pre dvadesetak dana.

RTS nezvanično saznaje da je policija pronašla telo žene, čiji je nestanak prijavljen 25. juna. Rajković je uhapšen u subotu uveče, sat vremena nakon što je majka trogodišnje devojčice iz zaječarskog sela Vratarnica prijavila nestanak deteta, koje je prethodno bilo na rođendanu u komšiluku.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić rekao je juče da su pripadnici MUP-a zajedno sa osumnjičenim otišli na lice mesta gde je pronađeno unakaženo telo deteta. Rajković je priznao zločin, nakon čega mu je određeno policijsko zadržavanje.

Trogodišnju devojčicu porodica je pre zločina otpratila na prvi rođendan svog komšije u kuću prekoputa u kojoj živi brat osumnjičenog za ubistvo. Ujak devojčice je rekao da su se deca na rođendanu igrala i da je ona u jednom trenutku nestala, nakon čega je celo selo krenulo u potragu za njom.

O problematici sa registrom pedofila, u kojem za tri godine, otkako postoji ima samo četiri imana, čitajte OVDE.
 

  • ana

    12.07.2016 00:30
    ako se drustvo ne cisti od zveri podivljace.Meni je krivo sto psa nesvesnu zivotinju ubiju a coveka koji ima razum ne.
  • Marko

    11.07.2016 23:28
    Keselj i
    Saučešće

    Vratite smrtnu kaznu
  • Mario

    11.07.2016 18:57
    Ne vredi ni besniti, mi jednostavno nemamo ni rešenje ni lek za ljude sa ovakvom "bolešću". Ali - iako nisam za linč i ostalo, ne mogu da se ne setim slučaja Mladena Ogulinca (Guglajte) iz Ledinaca, i njegove misteriozne smrti u zatvoru na rođendanu njegove žrtve... Srčka, rekli su, i niko nije previše proveravao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.