Studenti Elektrotehničkog fakulteta noć proveli na aerodromu u Istanbulu

Grupa studenata Elektrotehničkog fakulteta (ETF) u Beogradu, posle noći provedene na istanbulskom aerodromu Ataturk, nalazi se u avionu za Tajland, na putu na finalni deo svetskog takmičenja studenata elektrotehnike.
Očuh jednog od studenata Goran Marković rekao je da je sedmoro studenata juče, avionom kompanije Turkiš Erlajns, krenulo iz Beograda na Tajland na takmičenje, ali da su noć proveli na medjunarodnom delu aerodroma u Istanbulu.
 
Prema njegovim rečima, bili su "bez hrane i informacija o tome kada će nastaviti put ili se vratiti kući".
 
Kako je ranije za B92 rekao asistent ETF Nikola Popov, noć je bila prilično burna i grozna, a ono što ih je najviše revoliralo je što su avio-kompanije ostale neme na njihova pitanja.
 
"Nismo imali nikakve informacije, svi letovi su otkazani, a niko ne kaže zašto. Nigde nijednog predstavnika neke kompanije. Nemate koga šta da pitate. Nismo imali pojma šta se dešava", naveo je Popov.
  • Anon

    16.07.2016 21:25
    @Mile
    Mogu da se kladim da on to nije rekao, nego da su to dodali novinari. Pogledajte sta je pod navodnicima, a sta nije.
  • Mile

    16.07.2016 16:35
    O jbt... rat počinje u zemlji, a on m....v revoltiran što mu šalteruša ne odgovara na glupa pitanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.