Na Bubanj Potoku čeka se oko sat i po

Aktuelna turistička sezona donosi zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima.
Trenutno su na naplatnoj rampi Bubanj Potok zadržavanja oko 80 minuta, a na ostalim rampama - Stara Pazova, Sirig, Nais i Doljevac - zadržavanja su oko 15 minuta.
 
Prema podacima granične policije, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlazu iz zemlja čeka se oko dva sata, a na prelazu Šid oko sat vremena. 
 
I na Horgošu se na izlazu iz zemlje čeka oko jedan sat. 
 
Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom takođe je pojačan saobraćaj, pri čemu su na prelazu Jabuka zadržavanja i na ulazu i na izlazu oko 40 minuta.
 
Na prelazu Preševo sa Makedonijom čeka se u oko 45 minuta na ulazu u Srbiju. 
 
Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do pola sata.
  • Zivan

    20.08.2016 08:16
    Poludeo svet. CCeka satima na graniccnim i naplatnim rampama, a opet navalio da putuje automobilima umesto da na odmor ide opussteno vozom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.