Pijan i bez vozačke u "stojadinu" vozio 17 ljudi

Milan P. (41) iz sela Šopić kod Lazarevca vozio je pijan u svom "kecu" čak 17 putnika.

Nesvakidašnji događaj odigrao se u Ćelijama, na magistralnom putu Valjevo-Beograd.

Pored lajkovačkih saobraćajaca, koji su kontrolisali saobraćaj, u jednom trenutku prošla je plava "zastava 101" sa otvorenim šiberom, i iz nje su virile glave dece. Policajci su u prvi mah bili šokirani scenom koju su videli, a nakon toga su krenuli u poteru za vozilom. Zaustavili su vozača i usledio je novi šok kada su putnici počeli da izlaze iz kola.

"Jedna po jedna osoba krenula je da izlazi iz "keca", a među putnicima je bilo i mnogo dece. Na kraju su prebrojali 17 putnika, ne računajući vozača", navode izvori "Kurira".

Vozač "keca" koji ima šestoro dece, razvozio je goste sa svadbe svog sina.

Policija je utvrdila da je vozač Milan P. imao skoro 1,6 promila alkohola u krvi, kao i da nema vozačku dozvolu.

On je po skraćenom postupku priveden Prekršajnom sudu u Valjevu, gde mu je izrečena kazna od 135.000 dinara, a s obzirom na to da nije imao novca, kazna mu je zamenjena zatvorom.

  • Uros

    23.08.2016 13:57
    Mala kazna
    Nije kazna strasna. Podelis na 17 delova i svako oko 8 hiljada daje :D Trebalo je to vise
  • DonJuan

    23.08.2016 12:04
    S obzirom da vozi stoju, mogu da razumem pijanstvo...
  • Beban

    23.08.2016 11:01
    A mi pljujemo i kunemo stojadina registrovan za petoro a primi 17 putnika aj da vidim zapadne pederomobile sa 17 putnika!!!! Ziveo stojadin pobednik vremena!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.