Žena iz Srbije preminula na letu za Moskvu

Avion Aeroflota Erbas A330-300, koji je leteo na liniji Peking-Moskva, neplanirano se prizemljio u Novosibirsku zbog smrti jedne državljanke Srbije.

Kapetan aviona je odlučio da prekine let pošto je ženi pozlilo. Posle sletanja na aerodrom Tolmačovo lekari su konstatovali smrt putnice, rekla je portparolka tog aerodroma Irina Šavšina.

Umrla putnica je iz Niša, rođena 1959. godine. U Ambasadi Srbije u Moskvi navode da je letela iz Pekinga preko Moskve za Beograd.

Ambasada je u kotaktu sa porodicom i u toku je organizovanje prebacivanja tela u Srbiju, pošto se u Novosibirsku izvrši obdukcija.

Državna televizija Novosibirska navodi da je, prema preliminarnim podacima, uzrok smrti srčani udar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.