Pavićević napustio Novu stranku

Bivši potpredsednik Nove stranke Vladimir Pavićević napustio je partiju Zorana Živkovića, tvrde izvori lista Danas u opozicionim krugovima.

Pavićević nije demantovao ni potvrdio da je istupio iz Nove, rekavši kratko da je van Beograda.

Štampa je tokom leta spekulisala da bi Pavićević mogao da pređe u Demokratsku stranku ukoliko je preuzme Dragan Šutanovac. Prema tim navodima, Pavićević bi u tom slučaju u DS preuzeo neku istaknutu poziciju, a zauzvrat on je savetima podržao Šutanovčevu kampanju.

Mediji su preneli i Pavićevićevu izjavu tim povodom da Šutanovac zaslužuje podršku, ali da za njega glasaju članovi DS, a ne on.

Deo političke javnosti, posebno na društvenim mrežama, s velikim odobravanjem pratio je politički angažman Vladimira Pavićevića. Na aprilskim parlamentarnim izborima on se našao na 35. mestu liste DS, a sigurno prolazno mesto pripalo je Zoranu Živkoviću.

Tada je izjavio za Danas da je biti 35. na listi Demokratske stranke izazov i da će dati sve od sebe da DS osvoji što više glasova.

Međutim, odmah posle izbora, Pavićević je obavestio Živkovića o odluci da se povuče sa stranačkih funkcija i njih dvojica su porazgovaravši, doneli odluku da Pavićević obavesti medije i javnost o tome.

  • Timotije

    26.08.2016 11:06
    Pobogu profesore šta Vam to treba!?
    DS da bi izbegla sudbinu SPO ili DSS pog hitno MORA da izabere nove i nekompromitovane ljude.
  • Che

    26.08.2016 08:13
    Kako ovde nedostaje...
    Čovek sa usr*nom motkom da razvija bagru koja se koti decenijama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija