Gužva na Bubanj Potoku, očekuje se još veća

AMSS je saopštio je da je pojačan intezitet saobraćaja na svim putevima, a posebno onim koji vode ka većim gradskim sredinama.

Navedeno je i da se na naplatnoj stanici Bubanj Potok trenutno čeka od 15 do 20 minuta sa tendenecijom porasta u narednim satima.

Kako je navedeno, na naplatnim rampama su otvoreni svi raspoloživi kanali za naplatu putarine, a vreme zadržavanja je oko 10 minuta, sem na naplatnoj stanici Bubanj Potok na kojoj se trenutno čeka od 15 do 20. Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, i na našim graničnim prelazima pojačan je intezitet saobraćaja.

Na prelazu Batrovci i prelazu Šid sa Hrvatskom zadržavanja su oko 60 minuta, dok se na ostalim našim prelazima ne registruju duža zadržavanja od 30 minuta.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je reletaivno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, navodi se u saopštenju.

  • Zivan

    28.08.2016 21:02
    Naravno da ce guzzve biti sve vece i vece kada je ovaj narod skrajnuo i potpuno zaboravio i na voz i na bicikl. Samo sedne u automobil i putuje sve jedno da li mu predstoji relacija od 4,5 23, 140 ili 750 kilometara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.