"BK televizija startuje do kraja godine"

Narodni poslanik Dragomir Karić izjavio je da će uskoro biti ponovo pokrenuta BK televizija, da je kupljena najmodernija oprema i da je u toku obuka mladih ljudi, koji u proseku imaju 25 godina.

On je rekao da će BK televizija imati nova lica.

- Nismo konkurencija ni Pinku, ni RTS, nikome od njih. Mi ćemo imati svoj porodični program. Kod nas neće biti nikakvih šou programa, koje imaju druge televizije. Čekamo nacionalnu frenkvenciju, nigde nije zapelo, krećemo krajem godine - rekao je Karić.

  • evgenije

    01.10.2016 22:08
    Pitaju se neki odakle Karicima toliko novca. Secate se pocetkom devedesetih onog zajma za privredni preporod Srbije? To je ono kada su ljudi drzavi davali pare a zauzvrat dobijali hartije od vrednosti koje bi kao mogli da naplate kroz pet, deset, godina sa kamatom. E, pa sav taj novac je Sloba dao braci Karic da ga obrcu, oplodjuju i umnozavaju. Na kraju su se Karici obogatili, postali milioneri a gradjani nikada nisu uspeli da od drzave naplate te hartije od vrednosti. To je jednostavno propalo i zaboravljeno. Od tog silnog novca, Karici su Slobi i Miri platili neku vrstu reketa da ih ne diraju. Lako je tako biti biznismen i zaraditi prvi milion kada ti drzava da finansijsku injekciju. Ubrizga ti gomilu novaca da obrces a ujedno tebi i samo tebi da odredjena prava da se bavis odredjenim biznisom i da nemas konkurenciju. Sada oni mogu da prosipaju tu suplju pricu kako su uspesni biznismeni, rade poslove tamo i onamo. Uspeli su cak i narod da ubede da su neki vajni političari koji ce Srbiju izvaditi iz krize. Secate se onih prica o salati i katancima. Kao Bogoljub isao od propale do propale fabrike i nekim cekicem razbijao katance kojima su bile zakljucane kapije pa kao otvarao te fabrike da kao nesto proizvode a hale bile prazne, bez ijedne masine, bez radnika, struje i vode. Ostali samo goli zidovi. I tako je isao sa tom macolom po Srbiji i "otvarao" fabrike. Najgore je sto je deo stanovništva popušio tu priču pa su ga u stopu pratili kao zombiji. Jos uvek ima tih naivnih.
  • Crveni Burzuj

    01.10.2016 18:31
    Milosevicev Tajkun
    Odakle ono porodici pare? Od komunista socijalista ili od postenog rada u Srbiji ili od gastarbajcenja. Da nisu svi pevali po kafanama pa se obogatili stedeci. Ja one koji su se obogatili i ogazdili kod Komunsta pa su potom pare zadrzali kod demokratskih komunista sto su postali antikomunisti, demokrate, patriote i sl bas ne simpatisem. Sto su komunisti njima nase pare dali a ne na primer meni? Da li su neki rodjaci il kumovi sa onima sto rade u komunistickoj banci pa odtud?
  • Ipak deluju

    01.10.2016 17:49
    Podržavam svaku domaću televiziju, pa makar Rusi bili iza nje, ako neće emitovati neljudski
    zao program i filmove kao neke čiji je vlasnik zapadni gazda.
    Da ne pominjem antihrišćansku i antiporodičnu veru koja ima veze sa tim televizijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija