Tri beogradska policajca uhapšena zbog iznude

Pripadnici MUP-a uhapsili su tri beogradska policajca i još jednu osobu zbog sumnje da su od oštećenog, kome su prodali pištolj, zahtevali 15.000 evra, kako ne bi bio uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Uhapšeni su policijski službenici M.M. (28), M.M. (30) i V.B. (24), kao i D.B. (33). 

Sumnja se da su D.B. i V.B. oštećenom, polovinom avgusta ove godine, prodali pištolj, koji su potom osumnjičeni M.M. i M.M., predstavljajući se kao policajci, od oštećenog oduzeli u njegovom stanu. Sumnja se da su M.M. i M.M, uz upotrebu sile od oštećenog zahtevali da im preda 15.000 evra ili će u protivnom biti uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja. 

U narednom periodu, osumnjičeni M.M. je pozvao oštećenog i zahtevao da mu spremi traženi novac, a kako bi ga na to prisilili osumnjičeni D.B. polupao mu je sva stakla na automobilu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.