Sanda Rašković Ivić izbačena iz DSS-a

Bivša predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić večeras je izbačena iz te stranke odlukom predsedništva stranke.

Rašković Ivić je rekla da je tužna i iznenađena "dubinom ljudskog beščašća".

"Kako mogu da komentarišem kada jedna stranka izbaci bivšeg predsednika koji je rasturenu stranku ujedinio i uveo u parlament? Glavni cilj je bio rasturanje poslaničkog kluba, kada to nije uspelo, onda su se stvari ogolile, kako bi se sprečilo dvovlašće i sve bilo podređeno centrali", rekla je Rašković Ivić.

  • Don

    22.10.2016 09:11
    Jadna...
    Mislim da će pola Srbije biti u źalosti što je jedna tako "epohalna" ličnost izbačena iz tako "fenomenalne" stranke...nebitan lik iz nebitne partije za koju niko nikad ne bi ni čuo da igrom slučaja njenog prvog predsednika zvanog "neobavešteni" nisu izabrali da bude dosov protivkandidat slobi...a on posle toga pomislio da je bitan, i on i njegov polumrtvi dss...
  • Član

    22.10.2016 08:13
    DSS
    Član sam bio do pre 2 godine kad smo kolektivno napustili DSS. Iskreno mogu reći da veći skup neradnika, spletkaroša, salonskih ulizica i foteljaša nisam video nigde do u DSS. Ko god je bio na poziciji u toj stranci ima debelog putera na glavi. Svi glume kvazi patriote i velike Srbe a sve prljave poslove su baš radili pod ovom parolom. kad bi počeo da nabrajam sve afere, mislim da nema stranke sa dužim spiskom, možda samo DS ali oni se nisu otvoreno predstavljali kao nacionalistička stranka što je još veća tuga. Dobro je što ovi nemaju nikakvu vlast i žalosno što ih uopšte ima u parlamentu. Žalosno je što uopšte ima predstavnika bilo koje stranke u Srbiji uključujući SNS, DS, SPS i druge. U parlamentu trebaju da budu narodni predstavnici, rodoljubi a ministri trebaju da budu apolitičke ličnosti koje biraju ljudi iz profesije a ne neki mandatari. Ali šta se može kad kod nas mali čovek kao jedini način da postane bitan vidi politiku kao opciju, ne birajući sredstva da stigne do svog cilja. Sve ovo najmanje 50% stanovništva podržava zato i postoje svi gore pomenuti.
  • Borko

    21.10.2016 22:43
    Eh
    Mene nikad neće izbaciti, jači od sudbine. Hik

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.