Bombe nađene na aerodromu "Nikola Tesla" bezopasne

Ručne bombe koje su pronađene jutros na aerodromu "Nikola Tesla" nisu predstavljale nikakvu opasnost, jer su bile bez eksplozivnog punjenja i neupotrebljive, izjavio je zamenik komandira stanice granične policije Borko Papić.

U pisanoj izjavi, Papić je naveo da su na aerodromu nađene školske ručne bombe.

Papić je rekao da je graničnu policiju u ranim jutarnjim satima aerodromska služba bezbednosti obavestila da je u prostoru za smeštaj robnih pošiljki nadjeno 10 ručnih školskih bombi različitog oblika i veličine, spakovanih u četiri vreće.

"Po dolasku na lice mesta uvidjajna ekipa utvrdila je da se radi o školskim bombama, bez ekplozivnog punjenja, koje su samim time bile neupotrebljive i nisu mogle ugroziti bezbednost zaposlenih, putnika i samog kompleksa aerodroma", rekao je Papić.

Prema njegovim rečima, posle uviđaja, specijalizovana ekipa Policijske brigade Beograda preuzela je predmete i odnela ih sa aerodoroma.

Pripаdnici policije su rаno jutros nа aerodromu "Nikolа Teslа" prilikom kontrаdiverzionog pregledа pošte pronаšli deset školskih ručnih bombi i školsku protivpešаdijsku minu bez eksplozivnog punjenjа.
 

  • Novosađanka62

    25.10.2016 07:50
    prvo školske pa posle...
    Pa tako su mogli da unesu i prave bombe da niko ne primeti. Bila sam na aerodromu oko 6.15h ali nisam primetila da je bilo neko veće obezbeđenje oko zgrade. Mislim da bi vlasti trebale postaviti stručnije obezbeđenje, jer kako su uneli školske bombe tako će jednog dana, ne daj Bože, uneti i prave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija