Magla u pojedinim delovima Srbije, oprez za volanom

Promenljive vremenske prilike, s maglom u pojedinim delovima zemlje, u velikoj meri utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja, a usled čestih temperaturnih razlika vozačima vožnju otežava i česta pojava odrona, najviše kroz stenske useke i klisure.

Veći oprez zahtevaju i deonice na kojima su i dalje u toku radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja.

Od večeras od 22 časa do sutra u 6 sati, kao i naredne noći u isto vreme, od petlje "Dobanovci" do petlje "Lasta", izvodiće se radovi na popravci elastične odbojne ograde na autoputu, u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu sa povremenim zatvaranjem preticajne ili zaustavne saobraćajne trake i biće obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.