Žandarmerija upala u vilu u kojoj se zabarikadirao ubica

Višečasovna drama u Niškoj Banji je završena, kada su pripadnici Žandarmerije upali u vilu u kojoj je bio zabarikadiran osumnjičeni za ubistvo.
Ekipa Hitne pomoći iznela je na nosilima osumnjičenog i odvezla ga u bolnicu.
 
Kako je saopštio MUP, policajci su upali u sobu u kojoj se nalazio D.J. (1974) koji je osumnjičen za ubistvo vlasnika vile i tom prilikom zatekli su ga u besvesnom stanju, jer je pokušao samoubistvo. 
 
Ubistvo se desilo jutros u jednoj od kuća sa apartmanima za iznajmljivanje. Policija je navela da je u 7.30h u vili "DND" ubijen vlasnik D.D. (1965), a osumnjičeni je jedan od zaposlenih. 
 
On se zatim zabarikadirao u kući u kojoj je počinjen zločin. Policija je opkolila vilu i preko megafona komunicirala sa njim kako bi ga naterala da se preda. 
 
U prvom trenutku se nije znalo da li u kući ima još nekog, a kasnije je saopšteno da u vili nije bilo gostiju.
 
Prema nezvaničnim informacijama, motiv ubistva je ljubomora.
  • Radnik

    05.11.2016 16:40
    Molim za svoju platu posteno z
    Sigurno je ljubomora,garant ga poslodavac cima za platu kao i svaki drugi u Srbiji pa je resio covek da uzme stvar u svoje ruke.
  • Zivan

    05.11.2016 16:21
    U tudje ne diraj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.