Ostavka Miroslave Milenović u Savetu za borbu protiv korupcije

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović podnela je ostavku na tu funkciju.
"Moje angažovanje u Savetu nije dalo rezultate. Sasvim je jasno da je za promene u političkom sistemu potrebno političko angažovanje", rekla je Milenović.
 
Na pitanje da li to znači kandidaturu za predsednicu Srbije, koju je svojevremeno navela kao opciju, Milenović je rekla da ne znači.
  • Čekajući Korupciju

    17.11.2016 17:33
    Naravno da je potrebno političko angažovanje.
    To angažovanje bi se sastojalo u vidu odricanja političara od bilo kakve krađe, i međusobne kontrole. Otprilike kao neko partijsko bratstvo i zakletva koju svi moraju poštovati.
    Inače, zbog čega se čudimo kada na svaku najavu ulaganja i potrošnje novca od poreskih obveznika - sledi salva optužbi i bojazni zbog korupcije koja će tek uslediti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija