FOTO: Ako je vaše dete imalo kontakt sa ovim čovekom na Fejsbuku pozovite policiju

Policija je, u nastavku akcije "Armagedon", uhapsila S.R. (40) iz Ćuprije, osumnjičenog da je preko Fejsbuka nagovarao decu na seks.
On je na Fejsbuku kreirao profil pod lažnim imenom "Ivan Petrović" i lažnom profilnom fotografijom, predstavljajući se kao 13-ogodišnjak stupao u kontakt sa maloletnim osobama. 
 
U tim kontaktima pisao im je da ima starijeg druga koji ga vodi u lov i ribolov i koji mu ispunjava sve želje, ali da za uzvrat ima sa njim seks. Zatim bi nagovarao decu da upoznaju njegovog druga i da zajedno idu u lov i ribolov, ali da i oni moraju učestvovati u seksualnim radnjama.
 
Kada bi stekao poverenje deteta putem lažnog profila "Ivan Petrović", osumnjičeni bi slao deci zahtev za prijateljstvo sa svog pravog profila i predstavljao se kao "Ivanov" stariji drug. Na tom profilu imao je svoju pravu fotografiju.
 
Zatim bi decu pitao da li su za druženje i da li im je "Ivan" objasnio šta još sem pecanja treba da rade. Potom bi u porukama govorio da je "Ivan" malo dosadan i da će nekada ići i sami bez njega na pecanje.
 
Predlagao je da dete dođe u Ćupriju, a potom idu u njegovu vikendicu, a da će ga kasnije odvesti kući. Sa oba profila tražio je da dete slika svoj polni organ i pošalje mu fotografiju.
 
Fejsbuk je suspendovao lažni profil "Ivan Petrović" i stvarni profil S.R. nakon čega je on otvorio novi lažni profil pod nazivom "Igor Ristić". Sa tog profila kontaktirao je decu sa kojima je već bio u kontaktu, pod izgovorom da mu je virus ugasio profile i da je to on i da želi da nastavi dopisivanje.
 
Na novom lažnom profilu "Igor Ristić" ima oko 59 prijatelja i veći broj su deca.
 
Kako je dosadašnjim radom identifikovana jedna žrtva sa kojom je osumnjičeni stupio u kontakt, pozivaju se građani ukoliko imaju saznanja da je njihovo dete imalo kontakt sa njim na Fejsbuku, preko profila "Ivan Petrović" i "Igor Ristić" da kontaktiraju policiju na telefon 011/ 27 43 927.
 
  • Rusofil_IQ0

    18.11.2016 23:42
    Kako dete naucite, dete ce takvo biti, zla, primitivizma, sunda, iskoricavanja ce uvek biti i uvek je i bilo, samo nekima je lakse da besne ovde jer znaju da su omanuli kao roditelji ili su i oni takvi, nazalost .......
  • Marko

    18.11.2016 14:37
    ...
    Šta sa stotinama hiljada profila gde perverznjaci šalju punoletnicama ponude? Ne mislimo valjda da je "normalno" samo zato što su akteri punoletni.
  • Deda

    18.11.2016 14:27
    zločin i kazna
    Stići će ga kazna, takve kao on srede u zatvoru ostali zatvorenici, a istraga ustanovi da je umro prirodnom smrću i nikom ništa. Nema drugog leka, pedofilija se ne leči osim da ga sterilišu, a protiv toga su tzv.nevladine organizacije za tzv.ljudska prava, tako da je to u zatvoru najbolji lek, neće ni suđenje dočekati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.