Propali pregovori, protest policajaca u nedelju

Policijski sindikat Srbije (PS) saopštio je danas da su propali pregovori sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem o poboljšanju statusa zaposlenih u MUP-u i isplati obećane naknade i da će taj sindikat ponovo održati zajednički protest sa Vojnim sindikatom Srbije, ispred zgrade Vlade.
"Idemo u protest. U nedelju ćemo sa kolegama iz Vojnog sindikata Srbije ispred Vlade u minut do dvanaest održati veliki protest. Imali smo danas sastanak sa ministrom Stefanovićem, ali nismo našli razumevanja za naše zahteve", naveo je predsednik PS Veljko Mijailović.
 
On je ukazao da je premijer Aleksandar Vučić pre godinu dana obećao jednokratnu pomoć za zaposlene u MUP od 20.000 dinara i da to obećanje nije ispunjeno.
 
"Ministar Stefanović je rekao da nema prostora da se isplati ta pomoć, ali i nije dao konkretne garancije da će druga neka obećanja, koja se tiču obuke i opremanja policajaca, biti ispunjena. Pošto su pregovori završeni, PSS ide u proteste do ispunjenja obećanja koja je Vlada Srbije dala", rekao je Mijailović.
  • ljuta

    07.12.2016 22:10
    Treba svi da izadjemo na ulice i ostanemo tamo dok ovi derikoze ne odu. Kao nema para za profesore, lekare, policajce, a ima za milijon botova po pet na jedno radno mesto da ih mi placamo.
  • пола виагре

    07.12.2016 20:49
    Нека се господа преквалификује за неки други посао, навикли само да тренирају строгоћу, ко да су позавршавали неке озбиљне школе а не курсеве од 3-6 месеци. Има и других послова осим "рекетирања" кафића и ноћних сељо-клубова. Мало нека узму неку другу алатку у руке осим пендрека и пиш`оља.
  • Ja

    07.12.2016 19:43
    Krenula voda do grla jednom sadašnjem falš doktoru i jednom budućem falš doktoru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija