Tatjana Babić više nije direktorka Agencije za borbu protiv korupcije

Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Tatjana Babić podnela je danas ostavku na tu funkciju zbog imenovanja za sudiju Ustavnog suda Srbije, objavljeno je na sajtu Agencije.
Kako je navedeno, ostavku je podnela i predsednica Odbora Agencije Dragana Kolarić, takođe, zbog imenovanja za sudiju Ustavnog suda. Njima funkcije prestaju sa danom podnošenja ostavke.
 
Direktor Agencije se bira na javnom konkursu, koji raspisuje Odbor Agencije. Javni konkurs se objavljuje u ''Službenom glasniku'' i najmanje jednom sredstvu javnog informisanja koje pokriva celu teritoriju Srbije.
 
Mandat direktora traje pet godina, a ista osoba može da bude izabrana za direktora najviše dva puta.
  • TESKO NAMA

    20.12.2016 22:53
    Ako se dobro secam nije dobro radila ni u agenciji sta li ce tek biti kad bude delila pravdu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija