KRIK objavio podatke o imovini tri ministarke

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije - KRIK objavljuje bazu podataka o imovini političara Srbije, a profili sadrže informacije o stanovima, kućama, automobilima i kompanijama aktuelnih ministara, kao i detalje o tome kako su ih stekli.
Do sada su objavljeni profili ministara Branislava Nedimovića, Gorana Kneževića, Milana Krkobabića i Zlatibora Lončara, Dušana Vujovića, Zorana Đorđevića, Aleksandra Antića i Vladana Vukosavljevića.
 
KRIK danas objavljuje profile ministarki Ane Brnabić, Zorane Mihajlović i Slavice Đukić Dejanović.
 
Prema podacima KRIK-a, ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić poseduje 755 kvadratnih metara stambenog prostora ukupne vrednosti više od milion evra. Mesečna primanja su joj 88.800 dinara. 
 
KRIK navodi da potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović ima 324 kvadrata stambenog prostora, ukupne vrednosti 520.000 evra a da su joj primanja oko 239.000 dinara. 
 
Ministarka Mihajlović u vlasništvu, prema pisanju KRIK-a, ima 253 kvadrata stambenog prostora vrednosti oko 434.000 evra a mesečna primanja su joj 199.000 dinara. Kako navode, Ministarka je četvorosoban stan stekla ugovorom o zajedničkoj izgradnji 1999. godine. Stan do danas nije u potpunosti legalizovan i fali mu upotrebna dozvola.
 
Koju imovinu tačno imaju ove ministarke, kao i imovinu do sada objavljenih ministara, možete pogledati OVDE.
  • jo

    21.12.2016 13:35
    Može
    @Takimaki
    Čim ti tako nešto tražiš ti ne spadaš u te obične gradjane već u GMO koji u svemu vidi stranu zaveru,plaćenike,soroša,ciu i slične gluposti.A čim vam udare na ljubimce počinje vrištanje o poštenju i patritozmu.Što nisi napisao kako to da jedna od njih sprovodi zakon a prva ga nije poštovala.O čijem poštenju i moralu onda ti pišeš.Kad budemo imali vlast koja se prva drži zakona lako je brojati patriotske krvne zrnce i ostalim smrtnicima
  • BAK

    21.12.2016 13:03
    Legalno, zar ne?
    A nama koji smo sami gradili krov nad glavom još 1977-80. godine legalno sa svim dozvolama , odustali od društvenog stana, sada traže dozvolu EMS (Elektromreža Srbije) i projekat za dalekovod ... samo oko 1.000 eur, nameštanje posla na crno, a mi IMAMO DOZVOLU ELEKTROVOJVODINE iz 1980. godine. Ovo je legalna LOPOVSKA DRŽAVA. Što pre ih "skinuti"!
  • Takimaki

    21.12.2016 12:50
    Hm
    A da KRIK objavi i podatke o sebi i svojim saradnicima. Npr. koliko su placeni, koju imovinu poseduju, kako se finansiraju itd. Verujem da i ti podaci zanimaju gradjane a i da su jako zanimljivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.