KRIK objavio imovinu Nebojše Stefanovića

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije - KRIK nastavila je da objavljuje bazu podataka o imovini političara Srbije, a poslednji čiji podaci su objavljeni je Ministar policije Nebojša Stefanović.
Do sada su objavljeni profili ministara Branislava Nedimovića, Gorana Kneževića, Milana Krkobabića, Zlatibora Lončara, Dušana Vujovića, Zorana Đorđevića, Aleksandra Antića, Vladana Vukosavljevića, Zorane Mihajlović, Ane Brnabić i Slavice Đukić Dejanović.
 
Kako se može videti iz baze podataka KRIK-a, ministar Stefanović je vlasnik četvorosobne kuće koja se nalazi u elitnom naselju na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu. Za kuću je menjao stan od 90 kvadrata koji se nalazio u blizini, ali ne u istom naselju, u martu 2014. Stefanović, prema ugovoru, nije doplatio za kuću iako je veća od stana i nalazi se na boljoj lokaciji. 
 
Takođe, Stefanović ima nelegalizovanu garažu i nelegalizovan stan.
 
Celokupnu imovinu Stefanovića možete pronaći OVDE.
  • Čika

    25.12.2016 09:14
    Porez plati...
    da ti se dobrim vrati. Eto i doktor prevario državu - izbegao je da plati porez na razliku vrednosti stana i kuće. A on se, kao, bori protiv kriminala, na čelu te borbe! Ej, gde će nam biti kraj kad se svi građani ugledaju na dotičnog doktora...
  • Lj

    25.12.2016 00:00
    Neravnopravnost polova ...
    I ovde žene imaju (naj)manje ....
  • joca

    22.12.2016 18:16
    Koga briga kakvu imovinu je imao Zoran Djindjic ? Bar je bio dobar premijer isti skoro ko Vucic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.