VIDEO: Preživeo više od dva dana u bunaru na minus 20 stepeni

Jezdimir Milić iz sela Smoljinac koji je nestao u petak pronađen je u nedelju oko 13 časova u bunaru na periferiji sela.
Kako je javila televizija SAT, njega je promrzlog u bunaru dubokom oko pet metara pronašao komšija, posle dva i po dana koje je tu proveo na -20 stepeni, bez hrane i vode.
 
Milić je izašao iz kuće u petak ujutru i kada se nije vratio do kasnih večernjih sati njegov nestanak prijavljen je policiji.
 
U nedelju je komšija Goran Marković naišao na torbu sa hranom pored bunara i čuo vapaje Milića. Pozvao je policiju, a potom su ga vatrogasci izvukli na sigurno.
 
U požarevačkoj bolnici je konstatovano da Milić ima hipotermiju, a po izvlačenju iz bunara se žalio na bol u stomaku.
 

Teme

ZIMA

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija