Obradović: Ako se kandiduje, Vučić možda i izađe na duel

Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je da bi kandidatura premijera Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima bila pokazatelj totalne propasti SNS.
"Potencijalna kandidatura Aleksandra Vučića za predsednika Srbije jasno pokazuje svu bolest političkog života u Srbiji i razmere raspada sistema unutar vladajuće SNS. Da li je moguće da Srpska napredna stranka nema nikoga drugoga koga uopšte može da kandiduje za predsednika Srbije izuzev aktuelnog predsednika vlade Aleksandra Vučića", naveo je Obradović. 
 
On je ocenio da bi kandidaturom Vučić "po ko zna koji put" prekršio svoje obećanje, jer je u više navrata javno rekao da se nikada neće kandidovati za predsednika i da ga to ne zanima. 
 
"Ako je Vučić pre samo nekoliko meseci izabran za predsednika Vlade, a sada želi da bude i predsednik Srbije – da li Aleksandar Vučić uopšte zna šta hoće, šta je njegov politički cilj i ideja? Ili to jednostavno govori o slabosti i totalnom kolapsu u SNS", rekao je Obradović. 
 
On je dodao i da se kao predsednički kandidat raduje kandidaturi Vučića, jer bi se na taj način aktuelni premijer "ogolio pred javnošću". 
 
"Ima i jedna dobra stvar ako se Aleksandar Vučić kandiduje za predsednika Srbije. Možda će u tom slučaju konačno posle pet godina morati da izađe na direktan televizijski duel s protivkandidatima. Ili će nastaviti da beži kao do sada", naveo je Obradović.
  • Ilija

    25.01.2017 08:56
    ilija@gmail.com
    Bice da protivkandidati beze od njega, jer im sve argumentovano predoci, sta su i kako su radili.
  • mane

    22.01.2017 22:53
    ime
    Svako ima svoj cilj u zivotu, svidelo se to nekome ili ne.
  • bili piton

    22.01.2017 20:50
    kajl
    bosko ,predsednicki kandidat sa "proruskom"politikom,protivnik eu sa americkim ambasadorom kao mentorom.divno,eto vam ga pa ga birajte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija