Bratu državnog sekretara određen pritvor zbog droge

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Marku Jablanoviću, bratu državnog sekretara u Ministarstvu za rad i zapošljavanje Aleksandra Jablanovića.
Pritvor je određen i još trojici osumnjičenih za trgovinu marihuanom. Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim im je odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, izjavila je portparolka suda Bojana Stanković.
 
Mediji su preneli da je u trenutku privođenja Jablanović bio u službenom automobilu Ministarstva rada, iz kojeg su danas saopštili da u vozilu prilikom pretresa nije pronađena droga, niti bilo šta protivzakonito.
 
Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković takođe je rekla da droga nije pronađena u vozilu Ministarstva za rad, niti u vozilu bilo kog drugog ministarstva.
  • Kać

    26.01.2017 08:25
    Baš me čudi, lepo ne mogu da verujem, da se to desilo u kolima Vulinovog ministarstva. On tako savestan, odgovoran, pošten... pa da mu to naprave. O Bože šta nas snadje,, ima li tome kraja? Ludo me interesuje šta je sledeće.
  • OZNA

    25.01.2017 23:16
    Vulin.
    Zašto nikoga pamćenje ne služi? Zašto se niko ne seća uloge Vulina od početka u TV Pink?
  • sinisa

    25.01.2017 21:01
    sve je isto
    Zar je neko mislio da je AV bio ozbiljan kad je rekao da će kriminalu objaviti rat. Al ste naivni, sve je isto, samo njega nema. Povampiri se Vulin, a s njim i ostali. Stara poslovica, ali dobra, s kim si taki si. Voleo bi reći, daleko im lepa kuća, ali uđoše nam čak i u WC šolju. Oćel neko konačno povući, nek potekne voda iz kazančeta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.