Ivan Tasovac ponovo na čelu Beogradske filharmonije

Vlada Srbije imenovala je Ivana Tasovca za direktora Beogradske filharmonije, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku".
Istovremeno, Vlada je razrešila Darka Krstića sa mesta vršioca dužnosti direktora Filharmonije, na koje je postavljen 2013. godine. 
 
Tasovac je bio direktor Beogradske filharmonije od 2001. godine do 2013. godine, kada je postao ministar kulture i informisanja i tu dužnost je obavljao do 2016. godine. 
 
Vlada je za v.d. predsednika Upravnog odbora Beogradske filharmonije imenovala profesorku Fakulteta muzičkih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu Veru Milankovića, a za članove odgovornu urednicu za umetničku muziku Radio Beograda 1 Aleksandru Paladin i profesora FMU Aleksandra Šandorova.
  • Baba Yaga

    26.01.2017 17:49
    Valjda će tamo praviti manju štetu nego dok je bio ministar.
  • Ler

    26.01.2017 15:51
    Lepo. Moja noga sigurno tamo nece krociti.
  • Ivana

    26.01.2017 15:42
    Ne bojim se ja za čupavog,dobio je on obećanje da će ga opet negde lepo uvaliti,da ćuti i sluša, što on i najbolje zna,jadna država ,sve isti nazovi ljudi i stručnjaci se vrte u krug do penzije,pa i dalje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.