Stefanović: Napadi na policajce nedopustivi

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da se napadi na policajce neće tolerisati.
On je to poručio povodom prebijanja pripadnika Žandarmerije u Novom Sadu.
 
Stefanović je rekao da su napadi na policajce, čak i van dužnosti, nedopustivi i da će oni imati zaštitu Ministarstva unutrašnjih poslova, zaštitu svog ministra i da će svako ko se bude drznuo da ometa policajca u izvršenju zadatka biti najoštrije kažnjen.
 
"Policija to neće tolerisati. Pružam punu podršku svim kolegama, svim ljudima koji nose uniformu i koji rade jedan od najtežih poslova danas", rekao je Stefanović.
 
"Molim i građane za podršku. Molim ih da razumeju koliko je složen policijski posao, a mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da građani budu sigurni i bezbedni", naveo je ministar.
  • Bill

    28.01.2017 17:07
    E, jbg Stefanoviću. Videli ljudi da se može mlatiti svoj narod, rušiti, prepisivati i falsifikovati, pa se i oni prihvatili!
  • Perica

    28.01.2017 14:44
    #####
    Ministre,vi našu podršku imate oduvek,
    ali mi ne mamo vašu....
  • Steva-NS

    28.01.2017 14:18
    Stvarno? Sada neko kompetentan, neka kaže OD KADA ! Takođe bi bilo korisno da isti ( kompetentan ) kaže,šta će biti sa bezbednošću običnih smrtnika ? Ne prelazi li sve ovo u sapunica-seriju , gde saopštenja postaju "veselo veče" !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija