Telo muškarca upucanog u glavu pronađeno na šinama u Beogradu

Beživotno telo muškarca sa prostrelnim ranama pronađeno je na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u Beogradu.
Kako piše "Blic", u pitanju je Vlastimir Milošević (33), koji je hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja telesnih povreda. Milošević se, prema operativnim saznanjima policije bavio dilovanjem kokaina, a pripadao je kriminalnoj grupi čiji su članovi hapšeni zbog dilovanja droge.
 
Pretpostavlja se da je mladić ubijen, jer su na njemu uočene ulazna rana ispod brade i izlazna na temenu, za koje se veruje da su nastale od vatrenog oružja. Oko tela na tramvajskim šinama pronađeno je nekoliko čaura.
 
Tridesetak od mesta na kome je pronađeno telo, policija je otkrila još jednu čauru, kao i rupu od metka na izlogu. Veruje se da su napadači jurili Miloševića kroz ulicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.