Od 1. februara brži internet za korisnike SBB-a

Kablovski operater SBB korisnicima će od 1. februara povećati brzinu interneta – sa 30 megabita po sekundi na 40 megabita po sekundi (Mbps).
U zavisnosti od paketa, brzina interneta će moći da dostigne i do 150 Mbps. Time će korisnici u okviru početnog paketa dobiti gotovo četiri puta brži internet od proseka u Evropskoj uniji, koji na osnovu podataka sa testmy.net iznosi 11 Mbps u sekundi.
 
Kada je reč o drugim zemljama, prosečne brzine interneta u SAD 22 Mbps, Velikoj Britaniji 21.5 Mbps i Australiji 17.1 Mbps su duplo niže od nove početne brzine SBB interneta, dok je u Japanu 7.2 Mbps ta cifra čak pet puta niža.
 
Nove brzine interneta biće automatski omogućene svim postojećim i budućim korisnicima postpaid Flat Home + paketa, kao i Duo TV+NET i Trio paketa.
  • Anon

    02.02.2017 13:14
    Hah
    Ih mnogo mi se svidja ovo povecanje protoka.Jos samo da ga dobijemo posto se misterioznim putevima zagubilo.A mozda su mislili na 1 februar 2035.
  • SBB

    02.02.2017 08:57
    još jedna laž
    ništa nisu ubrzali,evo baš gledam,lažu kao i svi u Smrdiji,jer to je ovde postao folklor.
  • /

    01.02.2017 11:16
    /
    1-og februara koje godine?
    evo testiram i sve je isto osim sto su se kratkotrajni prekidi povecali

    nemojte spominjati aziju u kojoj su neki gradovi pokriveni besplatnim internetom
    a sbb osrednji paket kosta 30e sto je previse za paket sa rts, pink i lokalnim verzijama tv kanala

    uk ili ruski kanali za ljubitelje postoje na besplatnim legalnim striming servisima pa se uporedite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.